...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

27.11.19

Σύσκεψη αγροτών στις 3 Δεκεμβρίου στη Χαιρώνεια


Αποτέλεσμα εικόνας για αγροτες

Κάλεσμα στους αγρότες της περιοχής να συμμετάσχουν σε ανοιχτή σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο Δημοτικό κτίριο της Χαιρώνειας απευθύνει η Ομάδα Πρωτοβουλίας Αγροτών επαρχίας Λιβαδειάς.
Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της Γραμματείας της Πανελλαδικές Επιτροπή των Μπλόκων (ΠΕΜ).
Στη σύσκεψη θα απασχολήσουν τα προβλήματα των αγροτών και η ανασυγκρότηση του αγροτικού κινήματος.
“Όπως  η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πριν έτσι και η νέα κυβέρνηση της ΝΔ τώρα,  φρόντισε πολύ σύντομα να διαψεύσει τις όποιες προσδοκίες και αυταπάτες υπήρχαν σε σημαντικό κομμάτι βιοπαλαιστών αγροτών και κτηνοτρόφων, ότι μετά την έλευση της τα πράγματα θα βελτιωθούν”, τονίζει μεταξύ άλλων η ΟΠΑ.
Καταλήγοντας σημειώνει:
“Συνάδελφοι , πήραμε αυτή την πρωτοβουλία γιατί καταλαβαίνουμε πως μπροστά σε αυτή την κατάσταση πρώτιστο καθήκον αποτελεί η   ανασυγκρότηση του αγροτικού κινήματος,  των αγροτικών συλλόγων, η δημιουργία νέων συλλόγων, η ισχυροποίηση και η μαζικοποίηση τους. Δεν νοείται σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση να μη λειτουργούν Αγροτικοί Σύλλογοι και πολλοί συνάδελφοι να είναι εκτός Αγροτικών Συλλόγων.  Η οργάνωση και η διεκδίκηση είναι τα μόνα όπλα που έχουμε για να μπορέσουμε να  ζήσουμε ανθρώπινα τον 21ο αιώνα  εμείς και οι επόμενοι που έρχονται. Σαν πρώτο βήμα καλούμε όλους τους συναδέλφους αγρότες και κτηνοτρόφους, σε ανοιχτή σύσκεψη  με στόχο την συζήτηση πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και την οργάνωση της δράσης μας για το επόμενο διάστημα.