...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

27.11.19

Γ. Μουλκιώτης: ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΣΤΑΣΗ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΣΤΟ 90o ΧΛΜ ΤΗΣ Ν. Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για Μουλκιώτης

O βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματος Αλλαγής, κ. Γιώργος Μουλκιώτης, κατέθεσε ερώτηση προς τους Υπουργούς Υποδομών & Μεταφορών και Εσωτερικών για την αναγκαιότητα κατασκευής υποδομών για λειτουργία στάσης υπεραστικών λεωφορείων στο 90o χλμ της Ν. Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης.
Στην ερώτησή του ο βουλευτής υπογραμμίζει ότι μετά το οριστικό́ κλείσιμο των δύο υφιστάμενων καταστημάτων ανεφοδιασμού οχημάτων και εστίασης στο προαναφερθέν σημείο, οι πολίτες του Δήμου Θηβαίων βιώνουν μεγάλη ταλαιπωρία και αυξημένες δαπάνες μετακίνησης, αφού είναι αναγκασμένοι να διανύουν μια μεγάλη χιλιομετρική απόσταση, τουλάχιστον 25 χιλιομέτρων, προκειμένου να μπορέσουν να επιβιβαστούν στα υπεραστικά́ λεωφορεία διάφορων γραμμών του εσωτερικού, αλλά και σε λεωφορεία εκτελούντα δρομολόγια προς το εξωτερικό.
Κατόπιν αυτών, ζητά από τους αρμόδιους υπουργούς να λάβουν υπόψη το εύλογο και κοινωνικά αναγκαίο αίτημα – πρόταση του Δήμου Θηβαίων,  για δημιουργία στάσης στο ύψος των διοδίων στο 90o χλμ της Ε.Ο. Αθηνών –  Θεσσαλονίκης και τους ερωτά εάν υφίσταται σχετικός προγραμματισμός και ποιό το χρονοδιάγραμμα.