...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

6.11.19

Απόφαση του Διαιτητικού για επιστροφή Ε. Τοπολιάτη στην Προεδρία της ΕΠΣ Βοιωτίας


Αποτέλεσμα εικόνας για Βαγγέλης Τοπολιάτης
Την επιστροφή του Ευάγγελου Τοπολιάτη στη θέση του Προέδρου της ΕΠΣ Βοιωτίας αποφασισε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ,  έπειτα από προσφυγή του ιδίου, και αίτημα επιστροφής που υπέβαλε στην Ένωση σε συνέχεια της αθώωσής του στην υπόθεση της «κάρτας υγείας» και σε συνδυασμό με την αλλαγή που έγινε το περασμένο καλοκαίρι στον κανονισμό της ΕΠΟ, με την οποία προβλέπεται η επιστροφή στα προηγούμενα αξιώματά τους, όσων εξέπεσαν επειδή παραπέφθηκαν σε δίκη και αθωώθηκαν.

Επίσης όπως σημειώνει σχετικά το soccerplus.gr, το διάστημα από την αποχώρηση του Ε. Τοπολιάτη από την προεδρία της ΕΠΣ Βοιωτίας όσο και από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ μέχρι σήμερα δεν έγιναν εκλογές στην ΕΠΣ Βοιωτίας.
Οι τελευταίες εκλογές στην ΕΠΣ Βοιωτίας έγιναν τον Ιανουάριο του 2016 ενώ η αποχώρηση του Βαγγέλη Τοπολιάτη, από τα κοινά του ποδοσφαίρου, έγινε το Σεπτέμβριο του 2016.
Τον κ. Τοπολιάτη διαδέχθηκε στην προεδρία της ΕΠΣ Βοιωτίας ο Κ. Νίκας. Η πλευρά της ΕΠΣ Βοιωτίας υποστήριξε ότι ο Β. Τοπολιάτης παραιτήθηκε και δεν εξέπεσε ώστε να επανέλθει.
Ωστόσο με την απόφαση που ελήφθη, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:
Δέχεται, κατά πλειοψηφία, την κρινόμενη από 04-09-2019 προσφυγή του προσφεύγοντος Ευαγγέλου Τοπολιάτη του Νικολάου κατά της καθής Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας (Ε.Π.Σ.Β.), που εδρεύει στη Λειβαδιά. Υποχρεώνει την ως άνω καθής να αποδεχθεί την υπ’ αριθμ.191/02-09-2019 αίτηση του προσφεύγοντος και την επάνοδό του στο αξίωμα που κατείχε πριν την έκπτωσή του, ήτοι στη θέση του Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της τελευταίας (καθής).