...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

1.11.19

Για την αριστερά μπροστά στις νέες συνθήκες μίλησαν στη Λιβαδειά ο Π. Σκουρλέτης, ο Γ. Ραγκούσης και ο Θ. Θεοχαρόπουλος

Ανοικτή πολιτική εκδήλωση διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Λιβαδειά στο συνεδριακό κέντρο «Χρ. Παλαιολόγος» στην Κρύα με θέμα: «Η αριστερά και ο προοδευτικός κόσμος μπροστά στις νέες συνθήκες».
Ομιλητές ήταν ο Γραμ. & Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Πάνος Σκουρλέτης, ο Βουλευτής του κόμματος Γιάννης Ραγκούσης και ο Διευθυντής της Κ.Ο. Θανάσης Θεοχαρόπουλος
«Χρειάζεται μία επικαιροποίηση του προγράμματος μας έτσι ώστε όχι μόνο να πείσουμε το 32% που μας ψήφισε, αλλά να αποκαταστήσουμε σχέσεις πολιτικής, επικοινωνίας και εμπιστοσύνης με αυτούς που κάνανε κάποιες διαφορετικές επιλογές. Αυτή είναι η πεμπτουσία του ανοίγματος, της διεύρυνσης, της επανεκκίνησης του ΣΥΡΙΖΑ που προφανώς προϋποθέτει και να μπουν στις γραμμές του πολύ περισσότεροι από ότι είναι τώρα», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Σκουρλέτης.

Παράλληλα πρόσθεσε ότι «το ποσοστό στις εκλογές δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ο βασικός εκφραστής του προοδευτικού χώρου όντας μία δύναμη της σύγχρονης ριζοσπαστικής, ανανεωτικής αριστεράς.
Επίσης υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτή που μας έβγαλε από τα μνημόνια που μας έριξαν εκείνοι που χρεοκόπησαν την χώρα».