...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

4.12.19

Εκδήλωση για την Ανάπτυξη από την “Σύνθεσις”, το Οικονομικό Επιμελητήριο και το Επιμελητήριο Βοιωτίας

Ελληνική οικονομία και Βοιωτία
Σε Αναπτυξιακό Συνέδριο εξελίχθηκε η εκδήλωση για την ελληνική οικονομία και την Βοιωτία που συνδιοργάνωσαν η Κοινότητα Διαλόγου «Σύνθεσις», το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας και το Επιμελητήριο Βοιωτίας στη Λιβαδειά, την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου.
Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του Λιβαδείτη Αντιπροέδρου της «Σύνθεσις» κ. Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου συγκέντρωσε το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού Βοιωτών, οι οποίοι γέμισαν την αίθουσα του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και συμμετείχαν ενεργά σε αυτήν για πάνω από τρεις ώρες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και με τις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες εισηγήσεις τους οι κ.κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, Δημήτρης Σκάλκος, Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Κωνσταντίνος Μπαγινέτας, Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Οι Γενικοί Γραμματείς αναφέρθηκαν σε όλα τα σημαντικά θέματα για την οικονομική πορεία της χώρας και ειδικότερα της Βοιωτίας και ενημέρωσαν τους συμμετέχοντες για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις στα μέτωπα της οικονομίας, του ΕΣΠΑ, της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και της ανάπτυξης.
Όσον αφορά την Βοιωτία έγιναν ιδιαίτερες αναφορές στην επιτάχυνση σημαντικών έργων όπως η ΟΧΕ Ασωπού και οι Δράσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την στήριξη των αγροτών. Επίσης, παρουσιάστηκαν όλες οι εξελίξεις σχετικά με την επικείμενη αναθεώρηση της ΚΑΠ.
Παράλληλα, στην εκδήλωση τοποθετήθηκαν και οι κ.κ. Γιάννης Κοτρογιάννης, Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Στερεάς του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους.
Την εκδήλωση, η οποία ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του Προέδρου του Επιμελητήριου Βοιωτίας κ. Παναγιώτη Αγνιάδη, συντόνισε υποδειγματικά η δημοσιογράφος του STAR Κεντρικής Ελλάδος κα Λένα Παρασκευά.
Την ημερίδα παρακολούθησαν αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι φορέων, επιχειρηματίες και αρκετοί πολίτες.
Μεταξύ αυτών ο Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Βοιωτίας κ. Γεώργιος Μουλκιώτης, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Θανάσης Καλογρηάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λεβαδέων κ. Αλέκος Μητάς, ο Αντιδήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιάννης Δήμου, η επικεφαλής της παράταξης της Αντιπολίτευσης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κυρία Κατερίνα Μπατζελή, ο επικεφαλής της παράταξης της Αντιπολίτευσης του Δήμου Λεβαδέων κ. Δημήτρης Καραμάνης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Χάρης Σανιδάς, Γιάννης Περγαντάς, Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λεβαδέων κ. Γιώργος Ζιώγας, η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θήβας κα Σωσώ Μανάρα – Μαυράκη, ο τ. Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδος κ. Λουκάς Υπερήφανος, η Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας κυρία Παρασκευή Αγιοστρατίτη, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Κωνσταντίνος Στάικος, ο Πολιτευτής της ΝΔ κ. Λευτέρης Κτιστάκης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βοιωτίας κ. Γιώργος Λιανός και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας κ. Θοδωρής Καλοπήτας.

Περισσότερα ΕΔΩ