...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

20.12.19

«Πλημμύρισε» με κόσμο το “Ποτάμι των ευχών” στην Λιβαδειά


Με την συμμετοχή πλήθους κόσμου που είχε κατακλείσει τον χώρο πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρώτου Χριστουγεννιάτικου χωριού στη Λιβαδειά στο «Ποτάμι των ευχών», στις όχθες του ποταμού της Έρκυνας, στο κέντρο της πόλης, παρουσία του Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιου, του Δημάρχου Λεβαδέων Γιάννη Ταγκαλέγκα και εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της περιοχής. 
Στολισμένο με φωτάκια ποτάμι, καρουζέλ, «συγκρουόμενα», καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τον Κώστα Κωτσαδάμ και την Φιλαρμονική Λιβαδειάς, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και παιδικές φωνές  έδωσαν μια ξεχωριστή «πολύχρωμη» εορταστική νότα στην Λιβαδειά.
Ευχές έδωσε ο Μητροπολίτης κ. Γεώργιος, ενώ φανερά ικανοποιημένος ο δήμαρχος Γ. Ταγκαλέγκας ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες, φορείς και συλλόγους, που συμβάλλουν στην επιτυχία των εκδηλώσεων τις οποίες ήδη σπεύδουν να παρακολουθήσουν επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή.
Παράλληλα στους δρόμους της πόλης άρχισε να κινείται (έως την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου) μεταφέροντας δημότες και επισκέπτες το χριστουγεννιάτικο τρενάκι δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να απολαύσει τις ομορφιές της πόλης. 
Παιδικά παιχνίδια και πολλές δράσεις, από τους τοπικούς συλλόγους, έχουν προγραμματιστεί για το χρονικό διάστημα της λειτουργίας του, μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.