...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

26.12.19

Η πρώτη τρισδιάστατη διάβαση πεζών στην οδό Σπυρίδωνος στην πόλη της Λιβαδειάς


Αποτέλεσμα εικόνας για Η πρώτη τρισδιάστατη διάβαση  πεζών στην οδό Σπυρίδωνος  στην πόλη της Λιβαδειάς

Η πρώτη τρισδιάστατη διάβαση πεζών στην οδό Σπυρίδωνος στην πόλη της Λιβαδειάς είναι γεγονός και η οποία αποτελεί την πρώτη τρισδιάστατη διάβαση στο νομό Βοιωτίας, αλλά και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ενώ ακόμη μια  τρισδιάστατη διάβαση πεζών δημιουργείται επί της οδού Φίλωνος. 
Οι τρισδιάστατες αυτές διαβάσεις πεζών δημιουργούν μια οφθαλμαπάτη που είναι ορατή μόνο από την πλευρά των οδηγών των οχημάτων, δημιουργώντας ένα εικονικό εμπόδιο επί του οδοστρώματος με στόχο τη μείωση της ταχύτητας. 
Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η δημιουργία τέτοιων διαβάσεων μπροστά από όλα τα σχολεία της πόλης για την ασφαλή διέλευση των μαθητών.

Οι δύο πρώτες τρισδιάστατες διαβάσεις πεζών δημιουργήθηκαν με την ευγενική χορηγία του Αλουμινίου της Ελλάδας, Ομίλου Μυτιληναίου στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. 
“Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία για την στήριξη του Δήμου Λεβαδέων για την κατασκευή έργων που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών και ενισχύουν την προστασία τους”, σημειώνει σε ανακοίνωση του ο Δήμος Λεβαδέων.