...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

26.12.19

Μαθητές του ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Γ. Ταγκαλέγκα


Αποτέλεσμα εικόνας για Μαθητές του ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς  επισκέφθηκαν τον  Δήμαρχο Γ. Ταγκαλέγκα

Τον Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα επισκέφθηκαν σήμερα μαθητές και μαθήτριες του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής  Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Λιβαδειάς (ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς) συνοδευόμενοι από το Διευθυντή του Εργαστηρίου κ. Ιωάννη Ηλία και τις εκπαιδευτικούς κ. Κατερίνα Ψυχούλα υπεύθυνη του εργαστηρίου κηπουρικής και τη φιλόλογο κ. Σοφία Κ. Μπαδήλα.
Τα παιδιά ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει το σχολείο τους, για τις επισκέψεις τους στην πόλη της Λιβαδειάς και στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Λεβαδέων.  Οι εκπαιδευόμενοι του ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς πρόσφεραν στο Δήμαρχο Λεβαδέων μια χριστουγεννιάτικη κατασκευή που δημιούργησαν οι ίδιοι στο εργαστήριο κηπουρικής του ΕΕΕΕΚ και του ευχήθηκαν καλές γιορτές.

Ο κ. Ταγκαλέγκας ευχαρίστησε τα παιδιά τόσο για την επίσκεψη τους και για το δώρο που του προσέφεραν, αλλά και για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργάνωσε ο Δήμος Λεβαδέων, που τα έργα δύο μαθητών επιλέχθηκαν για να δημιουργηθεί το εξώφυλλο του εορταστικού προγράμματος και η χριστουγεννιάτικη αφίσα του Δήμου Λεβαδέων. 
Τέλος, ο Δήμαρχος προσέφερε στους μαθητές εισιτήρια για δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια που λειτουργούν στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, τους διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους και θα τους στηρίζει στο έργο τους και ευχήθηκε στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς καλές γιορτές και μια ευτυχισμένη και δημιουργική νέα χρονιά.