...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

10.12.19

Συγκέντρωση τροφίμων απο το Π.Τ. Λιβαδειάς του Ε.Ε.Σ.

Οι εθελοντικές δραστηριότητες του Ερυθρού Σταυρού (ΕΣΣ) και ιδιαίτερα του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς καθώς και το μεγάλο κοινωνικό – ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί είναι γνωστά.
Σε όλες τις δύσκολες στιγμές που γνωρίζουν οι συνάνθρωποί μας, το Π.Τ. Λιβαδειάς του ΕΕΣ είναι «παρών» προσφέροντας όχι μόνο υλική, αλλά και ψυχολογική και κοινωνική βοήθεια με το έμψυχο δυναμικό το οποίο εργάζεται εθελοντικά.
“Το έργο μας, ως γνωρίζετε, γίνεται αθόρυβα και συστηματικά, στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ και στέλνει αισιόδοξα μηνύματα στην ελληνική κοινωνία και δη στην τοπική βοιωτική κοινωνία ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι, έτοιμοι να συνδράμουν στην ανακούφιση  των αδύναμων συνανθρώπων μας”, σημειώνουν εκ μέρους του Δ.Σ. η Πρόεδρος Αγγελική Μπίνιου και η Γραμματέας Ευσταθία Καφρίτσα.
Και καταλήγουν: “Σας καλούμε λοιπόν να μας βοηθήσετε στο έργο μας προσφέροντας τρόφιμα (γάλα, λάδι, όσπρια, ζυμαρικά, κ.λ.π), είδη προσωπικής υγιεινής κ.α., τα οποία θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες. Τα γραφεία μας , επί της οδού Δ. Ανδρεαδάκη 45Α, είναι ανοικτά καθημερινά από 8:00 π.μ. – 2:30 .μ.μ.. Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων που δείχνετε την κοινωνική σας ευαισθησία, στηρίζοντας τη σημαντική δράση του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς”.