...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

4.12.19

Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για την ΟΧΕ Ασωπού ορίστηκε ο κ. Χάρης Σανιδάς


Αποτέλεσμα εικόνας για χάρης σανιδάς

Στον ορισμό του κ. Χάρη Σανιδά, ως άμισθου Εντεταλμένου Περιφερειακού συμβούλου για την άσκηση αρμοδιοτήτων σχετικά με την πορεία υλοποίησης της ΟΧΕ Ασωπού, προχώρησε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.
Ο κ. Σανιδάς θα συνεργάζεται με τους καθ’ ύλην εμπλεκομένους φορείς και υπηρεσίες,  συντονίζοντας τις απαιτούμενες ενέργειες. Επίσης, δύναται να εκπροσωπεί την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συσκέψεις, ομάδες εργασίας και επιτροπές, που συγκροτούνται για την οργάνωση και παρακολούθηση του Ολοκληρωμένου Σχεδίου Στρατηγικών Επεμβάσεων στην περιοχή του Ασωπού, που κατάρτισε η Περιφέρεια μετά από ευρεία ανοιχτή διαβούλευση και με τις επιχειρήσεις, τους φορείς, τις οργανώσεις και τους κατοίκους της περιοχής.

«Έχουμε μπροστά μας πολλές και μεγάλες προσκλήσεις. Προχωράμε σταθερότητα και επιμονή, προκειμένου να υλοποιήσουμε αυτά για τα οποία μας εμπιστεύθηκαν οι πολίτες της Στερεάς Ελλάδας. Ο Χάρης Σανιδάς αναλαμβάνει την αρμοδιότητα να συντονίζει την όλη δράση σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς. Θέλουμε μια Περιφέρεια φιλική σε επενδύσεις αλλά και περιβαλλοντικά υπεύθυνη. Μια Περιφέρεια που θα αξίζει και να ζεις και να εργάζεσαι.», δήλωσε σχετκά ο Περιφερειάρχης Φ. Σπανός

Διαβάστε ΕΔΩ