...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

18.12.19

Levadia Santa Run, Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019


Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019 ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με τον Α.Κ.Ο.Λιβαδειάς, τον Α.Χ.Ο.Λ.Βοιωτίας και με πολιτιστικούς και  αθλητικούς συλλόγους της πόλης, διοργανώνει για πρώτη χρονιά  το Levadia Santa Run, διεθνή θεσμό που έχει καθιερωθεί σε πολλές πόλεις παγκοσμίως με μεγάλη επιτυχία. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να δώσουμε χρώμα και εορταστική διάθεση στην πόλη της Λιβαδειάς.
 Οι συμμετέχοντες δρομείς, από 3 έως 90 ετών, θα είναι ντυμένοι με στολές του Άη Βασίλη. Για όσους δεν έχουν στολή, στην πλατεία θα υπάρχει ένα σκουφάκι και μία σφυρίχτρα, αφού  στόχος της διοργάνωσης είναι η δημιουργία Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας στο κέντρο της πόλης μας και η ενίσχυση ενός φιλανθρωπικού φορέα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Έτσι, κάθε δρομέας - Αη Βασίλης θα προσφέρει το δικό του Αγιοβασιλιάτικο δώρο μέσω της συμμετοχής του!


Επιλέχθηκε η πιο γιορτινή, η πιο  όμορφη και η πιο απλή διαδρομή χωρίς συναγωνισμό και χρονομέτρηση ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες. Σημείο αφετηρίας και τερματισμού θα είναι η κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς και ώρα εκκίνησης 11:00 π.μ.. Οι συμμετέχοντες θα διανύσουν  απόσταση 2,5 χλμ. Συγκεκριμένα,οι δρομείς θα ακολουθήσουν την διαδρομή: Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς -πεζόδρομος Μπουφίδου - Γεωργαντά - Στρατηγού Ιωάννου - Δημ.Ανδρεαδάκη - Φίλωνος - Γεωργαντά-Στρατηγού Ιωάννου - Ελευθερίου Βενιζέλου - Κεντρική Πλατεία.
Ο κάθε ενήλικας, προκειμένου να λάβει μέρος, θα καταβάλει ως αντίτιμο το συμβολικό ποσό των 5 ευρώ σε κουμπαρά που θα υπάρχει στο χώρο της εκκίνησης, και το σύνολο του ποσού θα δοθεί σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της πόλης.
 Όλοι οι δρομείς θα συμμετέχουν αποκλειστικά  με δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ζητήματα που αφορούν την υγεία τους, που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ελέγχου. Την αποκλειστική ευθύνη για τη συμμετοχή των παιδιών θα έχουν οι κηδεμόνες.
 Οι εγγραφές θα γίνονται ηλεκτρονικά  στον σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/1WvZCrIG6kliy3lVdPQevUQNN-Tvoq2ktHq1m8pdLxAY/edit  (πατώντας το πλήκτρο Control και κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο) Καθώς επίσης και την ημέρα της εκδήλωσης 29/12 μέχρι και 30 λεπτά πριν την εκκίνηση.
Μετά το τέλος του Levadia Santa Run οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Δήμου. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά συμμετοχής, κεράσματα και συμβολικά δώρα.
Για περισσότερες πληροφορίες:(Α.Χαιρόπουλος 6972330320-Χ.Πολατσίδης 6932222453)