...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

3.1.20

Νέες προγραμματικές συμβάσεις της Περιφέρειας Στερεάς με το Δήμο Θηβαίων, προϋπολογισμού 312.665,97 ευρώ


Αποτέλεσμα εικόνας για Νέες προγραμματικές συμβάσεις της  Περιφέρειας Στερεάς με το Δήμο Θηβαίων, προϋπολογισμού 312.665,97 ευρώ

Δύο νέες προγραμματικές συμβάσεις για έργα που αφορούν τομείς άθλησης και οργάνωσης της αγροτικής γης στο Δήμο Θηβαίων, προϋπολογισμού 312.665,97 ευρώ, υπέγραψε την Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.
Συγκεκριμένα, 200.000 ευρώ προορίζονται για την κατασκευή του γηπέδου μπάσκετ στον Άγιο Νικόλαο και 112.665,97 ευρώ για έργα αγροτικής οδοποιίας στο πλαίσιο του αναδασμού Μελισσοχωρίου.
Με την υλοποίηση των έργων, με πόρους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, αναβαθμίζεται η περιοχή του Αγίου Νικολάου με ένα σύγχρονο χώρο άθλησης για την Τοπική Κοινότητα της Θήβας και παράλληλα λύνεται ένα σημαντικό ζήτημα του αγροτικού κόσμου στη Δ.Ε. Πλαταιών του Δήμου Θηβαίων.
Με την υπογραφή της σύμβασης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός δήλωσε σχετικά: “Ακούμε και κυρίως εισακούμε τις ανάγκες των Δήμων της Περιφέρειάς μας. Υλοποιούμε έργα με άμεσα και χειροπιαστά οφέλη και έχουμε ως κεντρικό στοιχείο του σχεδιασμού μας τις προτεραιότητες που θέτουν οι τοπικές μας κοινωνίες.”