...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

3.1.20

Σε εορταστικό και ενωτικό κλίμα η πρωτοχρονιάτικη πίτα στον Δήμο Λεβαδέων

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλιό Δημαρχείο, σε εορταστικό και χαρούμενο κλίμα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Λεβαδέων από το Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα, όπου παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Λεβαδέων, εκπρόσωποι των Δημοτικών παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, η πρόεδρος και σύμβουλοι της Κοινότητας Λιβαδειάς, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, της Πολεμικής Αεροπορίας και Συλλόγων και Φορέων της πόλης. Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας, π. Αλέξιος, ο οποίος ευχήθηκε υγεία και καλή χρονιά, ενώ ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος, πατέρας Γεώργιος, προσέφερε στο Δήμαρχο Λεβαδέων μια χειροποίητη εικόνα του Αγίου Παρθενίου. Το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Λεβαδέων κέρδισε η παράταξη του κ. Δημήτρη Καραμάνη, στον οποίο ο Δήμαρχος  ευχήθηκε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και επιτυχία και του δώρησε μια εικόνα του Αγίου Βασιλείου.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων ευχήθηκε σε όλους τους δημότες και τους παρευρισκόμενους υγεία και ευημερία για το νέο έτος.  Ευχήθηκε το 2020 να είναι ειρηνικό και δημιουργικό ώστε να επιλυθούν προβλήματα του παρελθόντος και να δοθεί αναπτυξιακή ώθηση στη χώρα. Σημείωσε επίσης ότι στους πρώτους τέσσερεις μήνες που η νέα Δημοτική Αρχή έχει αναλάβει τα καθήκοντά της εργάστηκε με γνώμονα τη συνεργασία όλων των δημοτικών παρατάξεων για την αντιμετώπιση θεμάτων του Καλλικρατικού Δήμου Λεβαδέων  και υποσχέθηκε ότι και το 2020 θα συνεχίσουν να εργάζονται με στόχο τη βελτίωση της ζωής των δημοτών, την ανάπτυξη της εξωστρέφειας του Δήμου και τη δημιουργία συνθηκών  για την ανάπτυξή του.
Στα μηνύματα των επισήμων και των εκπροσώπων φορέων της Βοιωτίας που βρέθηκαν στο Δημαρχιακό Μέγαρο Λιβαδειάς, κυριάρχησε η ευχή, να ανταποκριθεί η πατρίδα μας, στις προκλήσεις της νέας 10ετίας.
Σε δηλώσεις τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλέκος Μητάς, ο Πρόεδρος του Εππιμελητηρίου Βοιωτίας Παναγιώτης Αγνιάδης, και ο Πρόεδρος Εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς Νίκος Μπούρας ευχήθηκαν για το 2020.
“Υποδεχόμαστε τη νέα δεκαετία με αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο για την κοινωνία και τον επιχειρηματικό κόσμο. Εύχομαι να υπάρχει ειρήνη στη χώρα μας και γύρω από αυτή. Είμαστε λίγοι για να είμαστε διχασμένοι, όλοι μαζί θα μπορέσουμε να καταφέρουμε πολλά. Υγεία και ότι καλύτερο σε όλο τον κόσμο”, είπε ο Π. Αγνιάδης.
Ο κ. Μητάς σημείωσε μεταξύ άλλων: “Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με αισιοδοξία, ελπίζουμε να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Ευχόμαστε υγεία, δημιουργικότητα, αλληλεγγύη και ειρήνη σε όλο τον κόσμο”.
Ο Ν. Μπούρας ευχήθηκε “καλή χρονιά με υγεία και δύναμη” και συμπλήρωσε: “Ευχόμαστε να είμαστε ενωμένοι στις δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν σήμερα. Ζητάμε από τον κόσμο να αντιλαμβάνεται το δύσκολο έργο που επιτελούν οι εργαζόμενοι ειδικά αυτές τις δύσκολες μέρες με τις καιρικές συνθήκες. Οι εργαζόμενοι είναι κομμάτι αυτής της πόλης, ελπίζουμε η νέα χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη”.
Από: ΔΙΑΒΗΜΑ