...Συνεχίζουμε εδώ!

29.1.20

Από έναν φορητό απινιδωτή παρέλαβαν οι δήμοι της Βοιωτίας , προσφορά της Περιφέρειας Στερεάς


Αποτέλεσμα εικόνας για Από έναν φορητό απινιδωτή παρέλαβαν οι δήμοι της  Βοιωτίας , προσφορά της  Περιφέρειας Στερεάς

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανιού, προμηθεύτηκε είκοσι πέντε απινιδωτές, με σκοπό να χορηγήσει από έναν σε κάθε Δήμο της Περιφέρειας, θέλοντας να συμβάλλει στην αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών.
Η παράδοση στη Βοιωτία έγινε από τον Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας Κωνσταντίνο Μπακομήτρο, παρυουσία της Αντιπεριφερειάρχη Φανής Παπαθωμά και των Περιφερειακών Συμβούλων Γιάννη Περγαντά και  Χάρη Σανιδά ενώ τους απινιδωτές παρέλαβαν οι Δήμαρχοι Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας, Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας Γιάννης Σταθάς, Ορχομενού Βούλα Καράλη, Αλιάρτου-Θεσπιέων Γιώργος Ντασιώτης και οι εκπρόσωποι των Δήμων Θηβαίων Αναστάσιος Καμούτσης (Αντιδήμαρχος) και Τανάγρας Γεώργιος Καμπούρης (Γεν. Γραμματέας).


Ότι τη συμβολική αυτή σε έκταση δράση οφείλει η πολιτεία να κάνει πράξη σε κάθε σχολείο, αθλητικό χώρο και σε κάθε δημόσιο χώρο γενικότερα.
Ο εξωτερικός  απινιδωτής  είναι σύγχρονος,  εύχρηστος και  με μια μικρή εκπαίδευση μπορεί να καλύψει τις ανάγκες άμεσης αντιμετώπισης ενός έκτακτου καρδιακού επεισοδίου.
Οι Δήμαρχοι της Βοιωτίας ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Στερεάς για την πρωτοβουλία καθώς η ενίσχυση των υποδομών υγείας των Δήμων με τεχνικό εξοπλισμό συμβάλλει αποτελεσματικά στην αναβάθμιση της παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πολίτες της περιοχής.