...Συνεχίζουμε εδώ!

21.1.20

Υπεγράφη η σύμβαση για την βελτίωση πρόσβασης γεωργικών και κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων


Αποτέλεσμα εικόνας για Υπεγράφη η σύμβαση για την βελτίωση  πρόσβασης γεωργικών και κτηνοτροφικών  εκμεταλλεύσεων του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων

Ένα ακόμα έργο, ενταγμένο στον συνολικό σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής για την βελτίωση πρόσβασης γεωργικών και κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης.
Συγκεκριμένα, υπεγράφη από το Δήμαρχο Αλιάρτου – Θεσπιέων, κ. Γεώργιο Ντασιώτη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου τεχνικής εταιρείας  «ΚΑΔΜΟΣ ΑΕΤΕ», η σύμβαση κατασκευής του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΟΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ & ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ» ,αρχικού προϋπολογισμό 849.361,05 ευρώ.

Θα χρηματοδοτηθεί από τον “Φιλόδημο Ι” και περιλαμβάνει  σημαντικές παρεμβάσεις σε σημεία του Κωπαϊδικού πεδίου αρμοδιότητας του δήμου μας.
Συγκεκριμένα οι  παρεμβάσεις αφορούν:

1.  το κατεστραμμένο τμήμα ,μετά τη γέφυρα του Κηφισού, στον άξονα Αλιάρτου- Στροβικίου,
2. την κατασκευή νέας γέφυρας στην κεντρική διώρυγα επί του ίδιου άξονα. Σε αυτόν τον άξονα ο Δήμος κατασκεύασε με ιδίους πόρους την γέφυρα της εσωτερικής διώρυγας.
3. Την διαπλάτυνση της γέφυρας της Πέτρας στην εσωτερική διώρυγα.
«Ένα ακόμα σημαντικό έργο οδοποιίας που αφορά την αγροτική οικονομία ξεκινάει άμεσα. Με αυτές τις παρεμβάσεις αντιμετωπίζονται χρόνια προβλήματα των καλλιεργητών και διερχόμενων του κωπαϊδικού πεδίου, στον τομέα ευθύνης μας, ενώ βελτιώνονται κατακόρυφα οι συνθήκες οδικής ασφάλειας, που καθημερινά δοκιμάζονται στην Κωπαΐδα», δήλωσε ο Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων, Γιώργος Ντασιώτης.