...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

3.7.20

ΕΠΣ Βοιωτίας: Έναρξη των πρωταθλημάτων περιόδου 2020 - 2021

Με την έναρξη των πρωταθλημάτων περιόδου 2020 - 2021 θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις επερχόμενες  τροποποιήσεις που  θα γίνουν  και θα εφαρμοστούν στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά, έτσι ώστε οι εμπλεκόμενοι συντελεστές, παράγοντες, προπονητές, διαιτητές, φίλαθλοι και όσοι με οποιαδήποτε ιδιότητα εμπλέκονται με το χώρο του ποδοσφαίρου, θα πρέπει να γνωρίζουν τα παρακάτω :1.ΕΝΑΡΞΗ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ  ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ : 30/08/ 2020.

SUPER CAP: 29/08/2020 ώρα 17:30 στο γήπεδο Αλιάρτου.

ΚΥΠΕΛΛΟ: 1η  αγωνιστική  06/09/2020 , 2η αγωνιστική  13/09/2020 θα αγωνιστούν οι ομάδες της   Β’  Κατηγορίας σε δυο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια και οι ομάδες που θα περάσουν στη συνεχεία θα  κληρωθούν με τις ομάδες της  Α΄ Κατηγορίας. Οι  υπόλοιπες αγωνιστικές  του Κυπέλλου θα οριστούν με απόφαση της επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου. 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ έναρξη : 05/09/2020. Ένας (1)  όμιλος των 18 ομάδων.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ έναρξη : 04/10/2020. Δύο (2) όμιλοι με απολύτως γεωγραφικά κριτήρια .

2.ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
  
Στην νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2020 – 2021, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΝΟΣ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ  ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΕΙΚΟΣΙ (20) ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, στον διεξαγόμενο αγώνα συνεπώς και καθ όλη την διάρκεια του αγώνα  (άρθρο 19 παρ 8) .Για τον υπολογισμό της ηλικίας θα λαμβάνεται υπόψη η 1η Ιανουαρίου του έτους γεννήσεως τους ήτοι : γεννηθέντες από 01/01/2000 και εντεθέν , οι οποίοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής έως το τέλος του πρωταθλήματος.  

3.ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της δύναμής κάθε σωματείου (ανεξαρτήτως ηλικίας) είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να εκδώσουν Κάρτα Υγείας Αθλητή .
Σε διαφορετική περίπτωση ο ποδοσφαιριστής - αθλητής ούτε μπορεί ν’ αγωνιστεί, ούτε να προπονηθεί.

4.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Για την Α΄ Κατηγορία θα είναι  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ (π.χ. Κ-16, Κ-14, Κ-12, Κ-10, Κ-8, Κ-6) .
Σε περίπτωση μη κατάθεσης δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα υποδομής, δεν γίνεται δεκτή η δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα Ανδρών.
Σε περίπτωση μη καθόδου στον πρώτο  αγώνα υποδομής, θα επιβάλλεται  πρόστιμο 200€, για δεύτερο 300€ και για τρίτο 500€ .

4Α. ΚΥΠΕΛΛΟ Κ-16

Στην ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 θα διεξαχθεί Κύπελλο Κ-16 όπου δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ομάδες της Κ-16.

ΤΡΟΠΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ Κ-16

Α) Θα διεξαχθεί σε μονούς αγώνες μετά από κλήρωση, αποτελούμενο από δύο (2) ομίλους των οχτώ (8) ομάδων αντίστοιχα. Μετά την ολοκλήρωση αυτών, θα διεξαχθεί Τελικός Κυπέλλου με τις ομάδες που προκρίθηκαν από τους δύο (2) ομίλους. Θα απονεμηθούν μετάλλια και Κύπελλα.
Β) Το παράβολο συμμετοχής θα είναι 30€.
Γ) Οι ημιτελικοί και ο Τελικός Κυπέλλου της Κ-16 θα διεξαχθούν στο γήπεδο της ΕΠΣΒ στον Αγ. Σπυρίδωνα Ορχομενού , ή όπου αλλού αποφασισθεί από την επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου.
5.ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ PLAY-OFF Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Στο Πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας για την ανάδειξη του Πρωταθλητή θα υπάρχει το Σύστημα Play-Off. Η συμμετοχή των Σωματείων στα Play-off και Α΄ ερασιτεχνικής Κατηγορίας είναι υποχρεωτική.
Για τη μη συμμετοχή σ’ αυτούς τους αγώνες επιβάλλονται κυρώσεις σύμφωνα με τον Κ.Α.Π.(Άρθρο 17,παρ.2)
Α) Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ομάδων, ως πρώτο κριτήριο ορίζεται η συγκομιδή βαθμών της καθεμιάς στους μεταξύ τους αγώνες. Σε περίπτωση νέας ισοβάθμησης θα λαμβάνεται υπόψη η διαφορά τερμάτων και αν κι εδώ δεν υπάρχει αποτέλεσμα, τότε ως κριτήριο τίθεται η καλύτερη επίθεση –πάλι στους μεταξύ τους αγώνες. Από κει και έπειτα ακολουθεί (στο σύνολο αγώνων του πρωταθλήματος) η διαφορά τερμάτων, κατόπιν η καλύτερη επίθεση και τέλος η καλύτερη άμυνα.
Β) Οι αγώνες των PLAY OFF δεν θα διεξαχθούν εφόσον η μεταξύ τους διαφορά του (1ου ) πρώτου με τον (2ο ) δεύτερο είναι πέντε (5) βαθμοί και άνω (πχ 50 ο πρώτος και 45 ο δεύτερος , αναδεικνύεται πρωταθλητής ο 1ος του πρωταθλήματος ). Εάν δεν υπάρχει διαφορά των πέντε 5 βαθμών , οι αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα των Play-Off για τη ανάδειξη Πρωταθλητή , όπως αναφέρετε παρακάτω.
Οι αγώνες σ΄ αυτή την περίπτωση θα είναι μονοί. Στην πρώτη φάση θα διεξαχθούν οι αγώνες α) μεταξύ του 2ου με τον 5ο (2Χ5) και β) μεταξύ του 3ου με τον 4ο (3Χ4) όπως αυτοί κατατάχθηκαν βαθμολογικά με τη λήξη του πρωταθλήματος , με έδρες του 2ου και του 3ου . Ως πλεονέκτημα για την πρόκριση της ομάδος των αντίστοιχων ζευγαριών δίνεται στον 2ο και στον 3ο η έδρα η νίκη και η ισοπαλία .Ενώ για την πρόκριση του 5ου και του 4ου είναι μόνο η νίκη .
Παράταση και πέναλτι στα παραπάνω παιχνίδια δεν υπάρχουν .
Με αυτό τον τρόπο οι προκρινόμενες ομάδες οι οποίες θα προκύψουν από την διεξαγωγή των δύο αγώνων θα αγωνιστούν μεταξύ τους. Λαμβάνοντας ως έδρα, την έδρα του σωματείου που κατέλαβε στο πρωτάθλημα την μεγαλύτερη βαθμολογική θέση.
Η πρόκριση δίνεται στη γηπεδούχο ομάδα με νίκη και ισοπαλία ενώ στη φιλοξενούμενη μόνο με νίκη.
Η προκρινόμενη ομάδα δίνει αγώνα με την πρώτη ομάδα στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, στο Αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΒ στον Αγ. Σπυρίδωνα Ορχομενού.
Πρωταθλητής για την Ποδοσφαιρική Περίοδο 2020-2021 ανακηρύσσεται από αυτό τον αγώνα, ο μεν πρώτος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος με νίκη και ισοπαλία ενώ η προκρινόμενη ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια μόνο με νίκη.

6.ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ PLAY-OUT A΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

 Α) Σε περίπτωση ισοβαθμίας βαθμών και τερμάτων των ομάδων μετά την λήξη του Πρωταθλήματος, γίνεται αγώνας κατάταξης σύμφωνα με το άρθρο 20 ΚΑΠ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ  για την τελική βαθμολογία του Πρωταθλήματος
Β) Οι 18ος ,17ος και16ος υποβιβάζονται απ’ ευθείας. (Ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβαστούν θα εξαρτηθεί από τις ομάδες που θα υποβιβαστούν από την Γ’ Εθνική Κατηγορία στην Α’ Κατηγορία.)


ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ PLAY-OFF Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Ανέρχονται στην Α΄ Κατηγορία δύο (2) σωματεία
Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ομάδων, ως πρώτο κριτήριο ορίζεται η συγκομιδή βαθμών της καθεμιάς στους μεταξύ τους αγώνες. Σε περίπτωση νέας ισοβάθμησης θα λαμβάνεται υπόψη η διαφορά τερμάτων και αν κι εδώ δεν υπάρχει αποτέλεσμα, τότε ως κριτήριο τίθεται η καλύτερη επίθεση –πάλι στους μεταξύ τους αγώνες. Από κει και έπειτα ακολουθεί (στο σύνολο αγώνων του πρωταθλήματος) η διαφορά τερμάτων, κατόπιν η καλύτερη επίθεση και τέλος η καλύτερη άμυνα.
Αγώνας play-off (ένας αγώνας) θα διεξαχθεί μεταξύ των ομάδων της πρώτης (1ης) και της (2ης) δεύτερης ομάδος βαθμολογικά του κάθε ομίλου, εφόσον η μεταξύ τους διαφορά της πρώτης (1ης) με τη (2η) δεύτερη ομάδα είναι τρεις (3) βαθμοί και κάτω (πχ 50 ο πρώτος και 47 ο δεύτερος).
Σε περίπτωση ισοβαθμίας των παραπάνω ομάδων θα ισχύσει όπως τα ως άνω αναγραφόμενα.
Σε περίπτωση ισοπαλίας του αγώνα play-off θα ακολουθήσει παράταση και πέναλτι.
Ο αγώνας play-off και των δύο ομίλων θα γίνει σε γήπεδο που θα ορίσει η επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας και τα έξοδα θα βαρύνουν την ΕΠΣ Βοιωτίας. (έξοδα γηπέδου, διαιτησίας, παρατηρητή, γιατρού).7.ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ  ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

α .Στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2020 – 2021, η συμμετοχή στο Κύπελλο και των σωματείων Β΄ Κατηγορίας, θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ .

β . Στην πρώτη φάση θα αγωνιστούν οι ομάδες της   Β’  Κατηγορίας σε δυο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια και οι ομάδες που θα περάσουν στη συνεχεία θα  κληρωθούν με τις ομάδες της Γ’ Εθνικής και της  Α΄ κατηγορίας. Οι  υπόλοιπες αγωνιστικές  του Κυπέλλου θα οριστούν με απόφαση της επιτροπής πρωταθλήματος και Κυπέλλου. 

 γ .Οι ημιτελικοί και ο Τελικός Κυπέλλου θα διεξαχθούν στο γήπεδο της ΕΠΣΒ στον Αγ. Σπυρίδωνα Ορχομενού , ή όπου αλλού αποφασισθεί από την επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου.


8. ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ  ΤΗΣ  Α’ και  Β΄  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

α. Για  τα σωματεία της Α’ Κατηγορίας, στην  νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2020 – 2021, θα πρέπει, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, να έχουν προπονητή κάτοχο διπλώματος UEFA Β΄ και να έχει εκδοθεί ΔΕΛΤΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ από την ΕΠΣ Βοιωτίας .
Σε περίπτωση αλλαγής προπονητή  η ομάδα θα μπορεί να μείνει χωρίς προπονητή μέχρι δύο αγωνίστηκες και σε κάθε επόμενη αγωνιστική θα του επιβάλλεται  πρόστιμο 100 ευρώ για κάθε αγώνα που δεν θα έχει προσλάβει Προπονητή   .
 β. Για την Β΄ Κατηγορία ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ  για να εκτελεί  χρέη προπονητή κάποιος, θα πρέπει να έχει Δίπλωμα ή Πιστοποίηση UEFA ανεξαρτήτου κατηγορίας  και να έχει εκδοθεί  ΄΄ΔΕΛΤΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ΄΄

9.ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Η είσοδος δημοσιογράφων επιτρέπεται στα γήπεδα μετά από αίτηση και έγκριση αυτής  από την Ε.Ε. της ΕΠΣ Βοιωτίας, η οποία και θα χορηγεί σχετική κάρτα διαπίστευσης10.ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ : ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ & ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΦΕΙΛΕΣ

Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία, ότι σύμφωνα με το άρθρο 11 παρ. 13 του Παραρτήματος Β του Κανονισμού Ιδιότητας και Μεταγραφών και του άρθρου 7 του Οικονομικού Κανονισμού :
α. «Δεν μπορούν να αποκτούν, να αποδεσμεύουν και να παραχωρούν, με οποιονδήποτε τρόπο, ποδοσφαιριστές, τα σωματεία που οφείλουν χρηματικά ποσά, από οποιονδήποτε λόγο, σε υπερκείμενες Αρχές (Ενώσεις, Ε.Π.Ο.)»( άρθρο 11, παρ. 13, Παράρτημα Β΄ εγκύκλιος μετεγγραφών)

β. Κάθε σωματείο δύναται να αποκτά με μετεγγραφή ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές από 3/8 έως 02/11 και  από 01/01 έως 01/02 αρκεί η δύναμη του να μην υπερβαίνει τους 180 ποδοσφαιριστές και το σύνολο των αλλοδαπών ποδοσφαιριστών άνω των 18 ετών να είναι μέχρι και 5.

Ενημερώνουμε τα σωματεία μας αλλά και τους ενδιαφερόμενους ποδοσφαιριστές ότι με κάθε αίτηση μεταβολών ποδοσφαιριστή ( Πρώτη Εγγραφή, Μετεγγραφή, Υποσχετική, Αποδέσμευση κλπ), θα πρέπει να συνυποβάλλεται συμπληρωμένο σε όλα τα πεδία το ειδικό έντυπο με την πράξη συναίνεσης για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από τις υπηρεσίες της ΕΠΟ και της ΕΠΣ Βοιωτίας ( σε περίπτωση που δεν είχε υποβληθεί πέρυσι). Το έντυπο θα πρέπει να φέρει θεωρημένο από ΚΕΠ το γνήσιο της υπογραφής του ποδοσφαιριστή ή και του κηδεμόνα εφόσον είναι ανήλικος.

Ενημερώνουμε ότι το Τμήμα Μητρώου Δελτίων ΔΕΝ θα Εκδίδει Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας σε ποδοσφαιριστές που δεν αποδέχονται την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων τους από την ΕΠΟ και ΕΠΣΒ.

11.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 Οι Δηλώσεις συμμετοχής όλων των κατηγοριών Α’, Β’ , Κυπέλλου και Πρωταθλημάτων Υποδομής (Κ-16, Κ-14, Κ-12, Κ-10) θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι την 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00μ.μ.

 α .Τα σωματεία θα πρέπει να υποβάλλουν:

ü    Τις Δηλώσεις Συμμετοχής σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Πρωτάθλημα Υποδομών.
ü    Την ειδική έντυπη Υπεύθυνη Δήλωση «Συνυποσχετικό Διαιτησίας» περί αποδοχής του Καταστατικού, των Κανονισμών, των Εγκυκλίων, των Οδηγιών και των Αποφάσεων FIFA, UEFA και Ε.Π.Ο. ( Άρθρα 13, 60, 62, 63, 64 του Καταστατικού της Ε.Π.Ο.).
ü    Την παραχώρηση του γηπέδου από τον Δήμο.
ü    Την υπεύθυνη Δήλωση περί καταλληλότητας του γηπέδου.
ü    Τη σύνθεση του Δ.Σ. του σωματείου.

 β .Τα σωματεία θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν Fax και  e-mail , προκειμένου να γίνεται η αλληλογραφία μεταξύ ΕΠΣΒ και ομάδων. Το e-mail της ΕΠΣΒ είναι epsv@otenet.gr

 γ. Τα παράβολα συμμετοχής για το πρωτάθλημα  2020-2021 έχουν  καθοριστεί  ως εξής:
   Α΄ Κατηγορία : 300€ (από 310 που ήταν την περίοδο 2018-2019)
   Β΄ Κατηγορία : 250€ (από 260 που ήταν την περίοδο 2018-2019)

   Κ-16 (παίκτες γεννηθέντες από 01/01/2005 και νεότεροι):  100 €

   Κ-14 (παίκτες γεννηθέντες από 01/01/2007 και νεότεροι ): 100 €
   Κ-12 (παίκτες γεννηθέντες από 01/01/2009 και νεότεροι ):   70 €
   Κ-10 (παίκτες γεννηθέντες από 01/01/2011 και νεότεροι ):   50 €
   Κ-8   (παίκτες γεννηθέντες από 01/01/2013 και νεότεροι):    50 €
   Κ-6   (παίκτες γεννηθέντες από 01/01/2015 και νεότεροι):    50 €
  
Συμμετοχή στο  Κύπελλο : 100€  για την Γ’ Εθνική και για την Α΄ κατηγορία και 50 για την Β΄ Κατηγορία
Παράβολο ενστάσεων : 300€
Ετήσια Συνδρομή : 20€


12.ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ –ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα σωματεία που έχουν δικαίωμα και επιθυμούν να λάβουν μέρος στο Πρωτάθλημα αυτό , πρέπει να έχουν  τακτοποιήσει τις πάσης φύσεως οικονομικές εκκρεμότητες με την ΕΠΣΒ, άλλως οι δηλώσεις συμμετοχής , με απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΣΒ δεν θα γίνονται δεκτές.


13. ΑΛΛΑΓΗ ΑΓΩΝΑ

Οι ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν από τη διοργανώτρια αρχή την αλλαγή ημέρας και ώρας αγώνα κατόπιν κοινού αιτήματος των διαγωνιζομένων ομάδων το αργότερο 10 ημέρες πριν από τον αγώνα.14. ΚΛΗΣΕΙΣ –ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Οι κλήσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής θα επιδίδονται από την Ε.Π.Σ. Βοιωτίας προς τα υπαίτια πειθαρχικών παραπτωμάτων  σωματεία μέσω e-mail, το οποίο θα πρέπει να δηλωθεί από τα σωματεία που θα δηλώσουν συμμετοχή για την αγωνιστική περίοδο 2020- 2021 στη γραμματεία της Ε.Π.Σ.Β. ,πριν από την έναρξη των Πρωταθλημάτων και Κυπέλου 2020-2021.
Στην ηλεκτρονική διεύθυνση των ομάδων θα κοινοποιούνται επίσης οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής, αφού πρώτα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ.Β.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η διεύθυνση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ είναι:
ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΔΗ Τ.Θ. 14161 ΑΘΗΝΑ ,Τ.Κ. 11510
Τηλ. κέντρο :2109306000
Fax: 2109359666 & 2199346733
Το site : www.epo.gr (στο οποίο μπορείτε να βρείτε όλους τους Κανονισμούς και τις
Εγκυκλίους σχετικά με το ποδόσφαιρο )
                                                     

                                                             Με τιμή
Για την Ε.Ε.
  


  Ο Πρόεδρος                                                                  Ο Γ. Γραμματέας


 Κωνσταντίνος Νίκας                                                       Σπυρίδων Σακάτης