...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

26.7.20

Εκδήλωση για την υγεία της Τ.Ε. Θήβας - Οινόφυτων του ΚΚΕ


ΚΚΕ για Αγία Σοφία: Στοιχείο κλιμάκωσης της τουρκικής ...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιούλη η εκδήλωση της Τομεακής Επιτροπής Θήβας - Οινοφύτων του ΚΚΕ στη Θήβα για τα οξυμένα προβλήματα της υγείας.
Την κεντρική ομιλία έκανε ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και βουλευτής Εύβοιας.
Ακολούθησαν σύντομες παρεμβάσεις  από την Εύη Πάρλα, νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας και τη Γιάννα Καντίκα, μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας.

Η Εύη Πάρλα αναφέρθηκε στα κενά σε υλικά και προσωπικό που αντιμετώπισαν και εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας, ενώ η Γιάννα Καντίκα στην ανάγκη τα δίκαια αιτήματα της κάλυψης όλων των κενών με μόνιμο προσωπικό και της επαρκούς χρηματοδότησης όλων των δομών υγείας να γίνουν υπόθεση των μαζικών φορέων της περιοχής .
Να σημειωθεί επίσης ότι βουλευτές του ΚΚΕ κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή για το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Θήβας, μια πλήρως εξοπλισμένη δομή που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες τόσο της φροντίδας και κατάρτισης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες όσο και της φυσικής αποκατάστασης διαφόρων παθήσεων, η οποία είναι διαρκώς τραγικά υποστελεχωμένη.