...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

10.3.21

1,3 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια για 4 κόμβους στη Λιβαδειά

"Θα επιδιώξουμε με όλες μας τις δυνάμεις να χρηματοδοτήσουμε τα έργα, τόνισε ο Περιφερειάρχης Φ. Σπανός,  "Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε την πόλη", σημείωσε η Αντιπεριφερειάρχης Φ. Παπαθωμά, "θερμό ευχαριστώ", από τον Δήμαρχο Γ. Ταγκαλέγκα.

Τον Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα επισκέφθηκαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός και η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας κ. Φανή Παπαθωμά.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των μέτρων για την πανδημίας που αποτελεσε και αντικείμενο της συζήτησης κατά τη διάρκεια της οποίας κ. Ταγκαλέγκας σημείωσε ότι “ο Δήμος Λεβαδέων θα συνεχίσει να πράττει στην κατεύθυνση της προάσπισης της δημόσιας υγείας, υπερβαίνοντας τις δυνάμεις του”.

Παράλληλα έγινε συζήτηση για τα υπό υλοποίηση αλλά και μελλοντικά έργα ενώ θετική έκβαση είχε το θέμα της κατασκευής τεσσάρων κυκλικών κόμβων στην πόλη της Λιβαδειάς. 

Πρόκειται για ένα ώριμο έργο, που θα συμβάλει στη βελτιστοποίηση της λειτουργικής, αλλά και της αισθητικής εικόνας της πόλης, του οποίου την χρηματοδότηση θα αναλάβει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. 

Η διαδικασία υλοποίησής του ξεκινά στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας ευχαρίστησε θερμά  τον Φ. Σπανό και την Φ. Παπαθωμά για την συνεργασία τους, αλλά και την συνεχή παρουσία τους και εξέφρασε την επιθυμία του οι επόμενες συναντήσεις να πραγματοποιηθούν στην βάση κι άλλων συμφωνιών έργων ανάπτυξης.

“Συναντηθήκαμε σήμερα με τον φίλο Δήμαρχο Λεβαδέων Γιάννη Ταγκαλέγκα, ο οποίος μας παρουσίασε το υπό σχεδιασμό έργο προϋπολογισμού περίπου 1,3 εκατ. ευρώ , για τη δημιουργία 4 κόμβων εντός του αστικού ιστού της Λιβαδειάς. Ένα ώριμο και αναγκαίο έργο, που θα αλλάξει δραστικά την εικόνα της πόλης και το οποίο θα επιδιώξουμε με όλες μας τις δυνάμεις να χρηματοδοτήσουμε”, τόνισε ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός ενώ η Αντιπεριφερειάρχης Φ. Παπαθωμά σημείωσε χαρακτηριστικά “ήρθε η ώρα  να αλλάξουμε την πόλη”, στο προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.